This post is also available in: Arabščina Kitajščina (poenostavljena ) Češčina Nizozemščina Angleščina Francoščina Nemščina Greek Hebrejščina Madžarski Indonezijski Japonski Portugalščina ( Brazilija ) Španščina Turščina

ACCESS FOUNDATION, 3 DAY BODY CLASS, CREATION OF MILLIONS CERTIFIED FACILITATOR

Zdaj vem, da nisem nor in da je to mogoče. Še posebno zahvaljujoč čarobnim ljudem, ki sem jih spoznal na seminarjih Access Consciousness.

Nisem vedel, kako nam bo to uspelo. Ko sem bil najstnik, sem bil še dokaj v umu in fizičen. Predstavljal sem si, da bi morali prijeti in pretresti vsakega posameznika, da se zbudimo. Zdelo se je utopično in težko dela, a to sem preprosto jaz. Spreminjanje sveta je moje življenje! Kasneje sem se odločil, da postanem znanstvenik, mogoče bom tako lahko kakorkoli izboljšal življenje ljudem. Potem sem se odločil, da postanem podjetnik in da bom imel ogromno denarja. S tem bi imel moč, da lahko spremenim življenje ljudem.

Potem pa mi je pred nekaj
leti ena gospa rekla:

Z energijo lahko spremenimo svet! Razložila mi je, da je sprememba bolj viralna in da je potrebno spremeniti energijo ljudem. Takrat sem rekel, da bom to počel ne glede na vse. Nisem vedel, kaj je energijsko delo, duhovnost, osebna rast in da vsi tile seminarji obstajajo. Videl sem se, kako potujem po svetu in širim pozitivne misli. Potem pa sem se tudi odločil, da grem na sva možna izobraževanja, ki bi mi pripomogla, da bi bil boljši.

Kakšno prihodnost lahko
ustvarite z izbiro, ki jo
naredite danes?

Že nekaj mesecev kasneje sem začel voditi svoje seminarje in delavnice in od takrat nimam prostega časa ali počitnic.

Ves čas imam seminarje in se tudi izobražujem na seminarjih v različnih državah po svetu. To je moje življenje, to so moje počitnice.

V šestih letih sem vodil več kot 1000 delavnic in v tem času sem naletel na Access Consciousness. Vedno sem iskal več in vseskozi sem zelo hitro prerasel vse tehnike.

Oblikoval bi svoj mednarodno blagovno znamko seminarjev, če ne bi Access bil nekaj tako rastočega, toliko poln življenjskih sprememb in tako ustrezen zame.

Ogromno življenj in teles smo spremenili v zadnjih letih in vem, da je vse to šele začetek.
Nova Zemlja je tukaj! Kakšna radost smo lahko s svojim telesom, z drugimi telesi, v odnosih, v poslu in z našim planetom?

Sem Access Consciousness, 3 day Body class, Creation of Millions certificiran voditelj in vodim seminarje s čarobnimi udeleženci po celem svetu.

3 dan Body Class

Kliknite VIEW PRIJAVNE RAZREDE

The Foundation

Kliknite VIEW PRIJAVNE RAZREDE

ONLINE CLASSES

Check next ONLINE CLASSES

Like our page

GET IN TOUCH

Danes stopite v stik z nami, ne glede na vašo poizvedbo.

V mapo Prejeto prejmite najnovejše uporabne stvari

Scroll to Top