Zemljin klic

Date

Sep 23 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM

Cost

44€

This post is also available in: Kitajščina (poenostavljena ) Hrvaški Češčina Nizozemščina Francoščina Nemščina Greek Hebrejščina Madžarski Indonezijski Italijanski Japonski Makedonski Poljski Portugalščina ( Brazilija ) Slovaščina Španščina Turščina

Kaj je ZemljaKaj je njeno darilo?

Kdo si ti? Kaj je tvoje darilo?

Kaj si ti z Zemljo, kar nisi individualno? Kakšno darilo? Kakšne sposobnosti? Kakšno zavedanje? Kakšna čarovnija?

Si se enkrat odločil, da boš na Zemlji ostal samo začasno? Kaj je to ustvarilo v tvojem življenju, v tvojem telesu?

Tudi tebe kliče Zemlja? Je zdaj čas, da začneš kreirati in uživati na & v temu prečudovitemu planetu?
Kaj, če te Zemlja vabi k nečemu popolnoma drugačnemu? Kaj, ko bi to raziskali skupaj?

Pridruži se nam pri spletnem igranju z Zemljo!

Na tem celoletnem potovanju, te Haris vabi, da odkriješ kako se v polnosti igraš z Zemljo. Kako se spojiš in predaš Zemlji, kako se igraš, prejemaš, veš, si in zaznaš vsa darila, kapacitete, talente, sposobnosti, lepoto, veselje, veličastnost in lahkotnost, ki si lahko z našim čudovitim planetom. Ustvarimo drugačno prihodnost z in za Zemljo, zdaj je čas, da se odpremo nečemu drugačnemu onkraj te realnosti.

Pridi z vprašanji. Ta program ni ustvarjen, da ga pasivno poslušaš, ampak, da dinamično kreiraš z Zemljo, s Harisom. Haris si želi deliti s tabo svoje zavedanje preko vseh energij, ki jih boš prinesel in pokazal s svojimi vprašanji na teh klicih.

Haris te vabi, da se že sedaj bolj povežeš z Zemljo! ????

Haris Omanovič je certificirani facilitator Access Consciousnessa. Facilitira tečaje Temelji, 3 dnevni tečaj telesnih procesov in Kreacija Milijonov po celem svetu.

Dobrodošli v sladko, radostno in navdihujoče življenje, za katerega veste, da je mogoče!

Ta delavnica je na voljo v angleščini, lahko pa je tudi simultano prevedena v vaš jeziku. PREVOD LAHKO ZAGOTOVIMO, če prejmemo vsaj 1 zahtevo/registracijo na jezik najkasneje dan pred delavnico.

Za sledenje tečaju boste potrebovali dve napravi: z eno boste spremljali Harisa online, z drugo boste poslušali prevod v vašem jeziku

Med tečajem boste lahko postavljali vprašanja po mikrofonu ali v chat.

Prejeli boste posnetke tečaja takoj ko bodo na voljo.

Rezervacija tega razreda

Lahko se REGISTRIRAŠ in PLAČAŠ v prijavnici. Ko je registracija in plačilo potrjeno, boste po emailu prejeli povezavo s katero se lahko pridružite tečaju. Prosimo, preverite tudi nabiralnike za spam in promocije, če ne emaila ne prejmete. Bodite pozorni, da boste vnesli pravilen email naslov v registracijsko prijavnico. Z vnosom osebnih podatkov se strinjate s politiko varovanja podatkov.


The event is finished.

Date

Sep 23 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM

Cost

44€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

Location

Online
on ZOOM
QR Code
No event found!
No event found!
Scroll to Top