Vlečenje energije – vodi Haris Omanovic

Date

Maj 26 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

35€

This post is also available in: Kitajščina (poenostavljena ) Hrvaški Češčina Angleščina Francoščina Nemščina Hebrejščina Madžarski Italijanski Japonski Portugalščina ( Brazilija ) Romunščina Ruščina Španščina Turščina

Spomnim se delavnice, na kateri me je udeleženka vprašala o vlečenju energijePovedala mi je, da ni mogla verjeti, kako jo je dobesedno povleklo k ekranu in gledanju mojega prenosa v živo preko FB. Veliko ljudi se sprašuje, kako imam lahko tako veliko delavnic po vsem svetu in me večkrat vprašajo, če se poslužujem vlečenja energije in kako to počnem.

Sedaj je čas, da z vsemi vami delim, kako uporabljam in se igram s tem čudovitim, in očitno ne tako zelo dobro poznanim Access-ovim orodjem.

Pridite, pridružite se mi, zabavali se bomo, presenečeni boste in morda boste po teh dveh klicih spoznali napotke, kako v polnosti uporabljati to orodje in kako kreirati več. 🙂

Haris Omanovič je certificiran facilitator Access Consciousness®-a. Facilitira delavnice Temelji, 3 dnevne seminarje o telesih in napredne Joy of Business seminarje po vsem svetu.

Dobrodošli v čudovito, radostno in navdihujoče življenje, kakršno veste, da je mogoče!

Ta delavnica je na voljo v angleščini, lahko pa tudi v vašem jeziku. PREVOD LAHKO ZAGOTOVIMO, če prejmemo vsaj 1 zahtevo/registracijo na jezik najkasneje dan pred delavnico. V nasprotnem primeru lahko prejmete prevod posnetka.

Za spremljanje seminarja potrebujete dve napravi: s prvo spremljate Harisa po spletu, z drugo pa poslušate prevod v vašem jeziku.

Med seminarjem boste imeli možnost spraševati po mikrofonu ali preko pogovora.

Prav tako boste prejeli posnetke, takoj ko bodo na voljo.

Booking this class

Za PRIJAVO in PLAČILO izpolnite obrazec za prijavo. Ko bosta vaša prijava in plačilo potrjena, boste na elektronski naslov prejeli podatke za udeležbo na delavnici. 1 uro pred pričetkom seminarja boste prejeli opomnik z ZOOM povezavo, da se nam pridružite na seminar in poslušate prevod. Bodite pozorni, da boste v obrazec za prijavo vnesli pravilen elektronski naslov. Prosimo, preverite tudi nabiralnika za VSILJENO POŠTO in PROMOCIJE in zagotovite si, da prejemate naša sporočila v inbox in tako ne boste spregledali zoom povezave. Z vpisom svojih osebnih podatkov potrjujete, da ste seznanjeni z našo izjavo o varovanju podatkov:


The event is finished.

Date

Maj 26 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

35€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

Location

Online
on ZOOM
QR Code
No event found!
Scroll to Top