Razmerja prihodnosti

This post is also available in: Angleščina Francoščina Španščina Nemščina Portugalščina ( Brazilija ) Ruščina Hebrejščina Hrvaški Italijanski Japonski Turščina Češčina Romunščina Greek Indonezijski Makedonski

Ali iščete popolnega človeka, ki vas bo dopolnjeval? Ali iščete svojega enega in edinega partnerja skozi vsa življenja, realnosti, razsežnosti …? 

Kaj sploh je razmerje?

Želite odpreti drugačen prostor ustvarjanja, utelešenja in negovanja tega neverjetnega načina življenja v enosti in povezanosti z vsemi in vsem?  Kaj veste vi? O enosti, o razmerju? Kaj če gre za intimnost, ranljivost, dopuščanje, radovednost in edinstvenost partnerjev? Kaj če ni treba upoštevati nobenih pravil ali modelov? Kaj lahko ozavestite, da bo največji doprinos za vas same in vse vključene v razmerje?  In kaj, če bi lahko na ta način delovali v vseh svojih odnosih? S svojo družino, prijatelji, sodelavci …?

Ali lahko ozavestite te možnosti in prejmete darilo, katero odnos resnično je?  V tem spletnem tečaju vas Haris vabi, da ugotovite, kakšni vaši odnosi lahko postanejo, če nanje pogledate iz povsem nove perspektive. Kako lahko ustvarite drugačne odnose v prihodnosti in v njih uživate. Lahkotnost, postor, prijaznost in veselje so na voljo. Ali si jih boste izbrali in ustvarili več? 

Haris Omanovic je certificiran facilitator Access Consciousnessa. Facilitira seminar Temelji, 3-dnevne tečaje Telesnih procesov in napredne tečaje kreiranje milijonov po vsem svetu.  Dobrodošli v čudovitem, veselem in navdihujočem življenju, za katerega veste, da je možno!

Ta spletna delavnica bo simultano prevajana in angleškega v slovenski jezik.

Da jo lahko spremljate potrebujete dve napravi: s prvo spremljate Harisa po spletu, z drugo pa poslušate prevod v vašem jeziku.

Med tečajem boste imeli možnost spraševati po mikrofonu ali preko chat-a. 

Prav tako boste prejeli posnetke, takoj ko bodo na voljo.

35€

Lahko se REGISTRIRAŠ in PLAČAŠ preko prijavnice. Ko sta registracija in plačilo potrjena, boste prejeli povezavo z dostopom do delavnice na email. Bodite pozorni, da boste vpisali pravilen email naslov v prijavnico. Z vpisom osebnih podatkov se strinjate, da ste se seznanili z našo politiko o varovanju podatkov.

datum

Feb 12 2020

cena

35€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

Upcomming Events

No event found!
TOP