Online Temelji z Harisom Omanovičem

This post is also available in: Angleščina Francoščina Španščina Nemščina Portugalščina ( Brazilija ) Madžarski Ruščina Hrvaški Italijanski Turščina Češčina Romunščina Arabščina Makedonski

Je zdaj čas zate, da začneš živeti svoje življenje, kot ga želiš?

Temelji so obsežen 4-dnevni seminar Access Consciousness-a, ki nas skozi intenzivne procese popeljejo onkraj te resničnost, da zaživimo svoje neskončne možnosti. V štirih dneh se spoznamo z ogromno orodji za vsakodnevno uporabo in se prepustimo procesom razkrajanja omejitev, osvobajanja in odklepanja. Spoznamo, kako živeti življenje popolnoma drugače in kako kreirati popolnoma drugače, kot smo doslej.

Za mnoge so Temelji vstop v popolnoma novo življenje in ni več poti nazaj v omejevanje sebe. Odpremo se neskončnemu bivanju, prejemanju, zavedanju in zaznavanju.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Če bi lahko izbral karkoli, kaj bi to bilo?

Foundation with Haris Omanovic
Predpogoj
Access Bars®
Čas in datum
02/04/20 – 05/04/20
Cena
GLOBAL PRICING AVAILABLE

Booking this class

To book for this class you must first register on the Access Consciousness website. Following registration you will receive an email with payment information.

 

The event is ongoing.

datum

Apr 02 2020 - Apr 05 2020

čas

10:00 AM - 6:00 PM

cena

GLOBAL PRICING AVAILABLE

Location

Online
on ZOOM
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
REGISTER ON ACCESS NOW
X
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP