Čarovnija denarja

This post is also available in: Angleščina Francoščina Španščina Nemščina Madžarski Ruščina Hrvaški Češčina Romunščina Indonezijski

Ali se sprašuješ kako ga imeti? Kako ga prejeti? Kako ga zapraviti?

Ali veš kako ga uporabiti?

Ali misliš, da denar lahko prejmeš samo če nekaj počneš, nekaj ustvarjaš? Ali delaš zanj? Ali veš kaj je Eleganca življenja? Kaj ima opraviti z denarjem?

Ooooh…In…Ali delaš za denar? Ali opravljaš katerokoli delo ZA denar?

Kako to deluje zate?

Na tem spletnem tečaju, te Haris vabi k odkrivanju kako se z denarjem lahko zabavaš in kako lahko spremeniš svoje kreiranje ZA denar v kreiranje Z denarjem… Ta tečaj je sladka in zabavna možnost za odkrivanje tega, kar je na voljo v povezavi z denarjem, poslom in vsemi ostalimi področji tvojega življenja! Ali je kdo spraševal po več radosti v življenju?

Haris Omanovič je certificirani facilitator Access Consciousness®. Facilitira tečaje Temelji, 3 dnevne tečaje telesnih procesov in napredni tečaj Radosti poslovanja po vsem svetu.

Dobrodošli k sladkemu, radostnemu in navdihujočemu življenju, za katerega veste, da je mogoče!

Ta spletni tečaj bo simultano preveden v slovenščino.Med tečajem boste lahko postavljali vprašanja po chatu ali mikrofonu.

Prejeli boste tudi posnetke tečaja takoj ko bodo na voljo.

15/07/19 08:00pm CET
Preveri svoje časovno območje
55€

Lahko se REGISTRIRAŠ in PLAČAŠ preko prijavnega obrazca. Ko bomo prejeli registracijo in plačilo, boste prejeli povezavo za udeležbo na tečaju na vaš email. Bodite pozorni, da boste vpisali pravilen email naslov v prijavni obrazec. Z vpisom osebnih podatkov soglašate z našo politiko varovanja podatkov: Privacy Policy

Sorry. This form is no longer available.

datum

Jul 15 2019

čas

Preveri svoje časovno območje
8:00 PM - 9:30 PM

cena

55 EUR
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

TOP