Kreacija,Telesa & Denar Brezplačni globalni online z Haris Omanović

Date

Jun 17 2020

Time

Check your timezone
8:00 PM - 9:00 PM

Cost

FREE

This post is also available in: Arabščina Kitajščina (poenostavljena ) Češčina Angleščina Francoščina Nemščina Madžarski Indonezijski Italijanski Portugalščina ( Brazilija ) Turščina

Ali poizkušate ugotoviti kako zaslužiti več denarja? Več lahkotnosti? Ali iščete vse te razloge, probleme, ki vas zadržujejo pred idealno finančno situacijo?

Kako pa vaše telo?

Kaj pa, če bi se ti dve temi lahko povezali? Kdo ima največ denarja? Uživate v tem darilu? Ali ni to vaše telo?

Kaj, če bi se lahko odprli več obilju s tem, da bi odprli komunikacijo s svojim telesom in jo začeli poslušati?

Kaj, če bi lahko imeli boljše življenje s tem, da prejmete darilo vašega telesa, kar je lahko, obilja in bogastva, ki je vključeno?

Predstavili bomo tudi naslednje spletne kreacije s Harisom Omanovićem to poletje: Online Temelje, Online kreacija milijonov 3-dnevni seminar, Igranje z naložbami, manjši online seminarji in 3-dnevni seminarji o telesih v živo.

Haris Omanovič je certificiran facilitator Access Consciousness®-a. Facilitira delavnice Temelji, 3 dnevne seminarje o telesih in napredne Joy of Business seminarje po vsem svetu.

Dobrodošli v čudovito, radostno in navdihujoče življenje, kakršno veste, da je mogoče!

Ta delavnica je na voljo v angleščini, lahko pa tudi v vašem jeziku. PREVOD LAHKO ZAGOTOVIMO, če prejmemo vsaj 1 zahtevo/registracijo na jezik najkasneje dan pred delavnico. V nasprotnem primeru lahko prejmete prevod posnetka.

Za spremljanje seminarja potrebujete dve napravi: s prvo spremljate Harisa po spletu, z drugo pa poslušate prevod v vašem jeziku.

Med seminarjem boste imeli možnost spraševati po mikrofonu ali preko pogovora.

Prav tako boste prejeli posnetke, takoj ko bodo na voljo.

Rezervacija tega razreda

Za PRIJAVO izpolnite obrazec za prijavo. Ko bo vaša prijava potrjena, boste na elektronski naslov prejeli povezavo za udeležbo. Bodite pozorni, da boste v obrazec za prijavo vnesli pravilen elektronski naslov. Prosimo, preverite tudi nabiralnika za VSILJENO POŠTO in PROMOCIJE, če e-maila ne dobite v glavi predal.


The event is finished.

Date

Jun 17 2020

Time

Check your timezone
8:00 PM - 9:00 PM

Cost

FREE
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

Location

Online
on ZOOM
QR Code
No event found!
Scroll to Top