Igranje z naložbami – 3 delni online seminar

Date

Jun 22 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

250 €

This post is also available in: Arabščina Kitajščina (poenostavljena ) Hrvaški Češčina Angleščina Francoščina Nemščina Madžarski Makedonski Portugalščina ( Brazilija ) Romunščina Ruščina Španščina Turščina

Ste utrujeni biti delavec? Ali iščete nove načine kako ustvariti vaše življenje? Dobrodošli na novi online seminar: Igranje z naložbami.

Ali menite, da morate že imeti denar za vlaganje? Ste opazovali ljudi, kot je Warren Buffet, in se spraševali, kako mu je to uspelo? Ali še vedno mislite, da morate biti matematik in finančni genij, da z naložbami ustvarite več?

Kaj če bi lahko dobili pravila in se poigrali z njimi, da bi vlagali in si ustvarili življenje drugače?

Ali je čas, da prevzamete vodstvo in se opolnomočite da dosežete naslednjo stopnjo? Pridružite se nam, vredni ste tega!

Haris Omanovič je certificiran facilitator Access Consciousness®-a. Facilitira delavnice Temelji, 3 dnevne seminarje o telesih in napredne Joy of Business seminarje po vsem svetu.

Dobrodošli v čudovito, radostno in navdihujoče življenje, kakršno veste, da je mogoče!

Ta delavnica je na voljo v angleščini, lahko pa tudi v vašem jeziku. PREVOD LAHKO ZAGOTOVIMO, če prejmemo vsaj 1 zahtevo/registracijo na jezik najkasneje dan pred delavnico. V nasprotnem primeru lahko prejmete prevod posnetka.

Za spremljanje seminarja potrebujete dve napravi: s prvo spremljate Harisa po spletu, z drugo pa poslušate prevod v vašem jeziku.

Med seminarjem boste imeli možnost spraševati po mikrofonu ali preko pogovora.

Prav tako boste prejeli posnetke, takoj ko bodo na voljo.

Rezervacija tega razreda

Za PRIJAVO in PLAČILO izpolnite obrazec za prijavo. Ko bosta vaša prijava in plačilo potrjena, boste na elektronski naslov prejeli podatke za udeležbo na delavnici. 1 uro pred pričetkom seminarja boste prejeli opomnik z ZOOM povezavo, da se nam pridružite na seminar in poslušate prevod. Bodite pozorni, da boste v obrazec za prijavo vnesli pravilen elektronski naslov. Prosimo, preverite tudi nabiralnika za VSILJENO POŠTO in PROMOCIJE in zagotovite si, da prejemate naša sporočila v inbox in tako ne boste spregledali zoom povezave. Z vpisom svojih osebnih podatkov potrjujete, da ste seznanjeni z našo izjavo o varovanju podatkov:


The event is finished.

Date

Jun 22 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

250 €
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

Location

Online
on ZOOM
QR Code
Scroll to Top