Ustvarite čarobne seminarje telesnih procesov

This post is also available in: Angleščina Francoščina Španščina Nemščina Portugalščina ( Brazilija ) Madžarski Ruščina Hebrejščina Hrvaški Italijanski Japonski Turščina Češčina Romunščina Makedonski

Poznate čarovnijo Access Cosciousness-a s telesi?

Ste se udeležili seminarja telesnih procesov ali 3-dnevnega seminarja o telesih in sedaj veste, kaj to je?

Ste morda eden izmed čarobnih facilitatorjev telesnih procesov nekje v svetu?

Če je odgovor na katero izmed teh vprašanj, da, potem se nam pridružite na brezplačnem spletnem seminarju in spoznajte, kako postati uspešen facilitator telesnih procesov in kako kreirati čarobne seminarje telesnih procesov!!!

Brezplačno je, prevedno bo v vaš jezik in po tem klicu bo za vas enostavno predobro, prelahko in prehitro kreirati vašo lastno čarobnost.

Haris Omanovič je certificiran facilitator Access Consciousness®-a. Facilitira Temelje, 3 dnevne seminarje o telesih in seminarje Kreacija milijonov po vsem svetu.

Za sledenje temu seminarju boste potrebovali dve napravi: eno, da Harisa lahko spremljate v živo in drugo, da lahko slišite prevod v vaš jezik.

Prosim preverite tudi poštni predal z neželeno pošto in promocijami!

Čas in datum
16/10/19 at 02:00pm CET
Preverite svoj časovni pas
Cena
Brezplačno

Registrirate se lahko preko prijavnega obrazca. Ko bo vaša REGISTRACIJA potrjena, boste preko maila prejeli povezavo, s katero se udeležite semonarja. Prosim preverite tudi vaš predal z neželeno pošto in promocijami, če maila ne bi bilo v glavnem predalu. Bodite pazljivi, da vneste pravilen elektronski naslov. : Privacy Policy

Sorry. This form is no longer available.

datum

Okt 16 2019

čas

2:00 PM - 3:00 PM
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP