Čarovnija poslovanja – 3 delni spletni seminar

This post is also available in: Angleščina Francoščina Španščina Nemščina Portugalščina ( Brazilija ) Madžarski Ruščina Hebrejščina Italijanski Češčina Romunščina Greek Srbski

4, 12 & 25 junij 2019, ob 20.00h

Ali te zanima čaranje s poslom?

Si želiš prejeti še več čarovnije iz posla?

Te zanima kako Haris ustvarja svoj posel? Katera orodja uporablja sedaj? Kakšni so bili njegovi začetki? Po katerih korakih je šel? Katera orodja je uporabljal takrat? Kakšno je bilo njegovo potovanje? In kako si ga sam naredi še bolj zabavnega?

In predvsem, ali te zanima kaj tudi TI lahko ustvariš s svojim poslom? Na svoj način?

Na tem 3 delnem spletnem seminarju bo Haris z vami delil svoje izkušnje in orodja s katerimi je šel onkraj tega, kar ga je o poslu naučila ta realnost in o čarovniji, ki jo vsak dan ustvarja s poslom, iz posla in za posel.

Pridružite se nam s svojimi vprašanji; ta 3-delni spletni seminar ni ustvarjen zato, da ga pasivno poslušate, ampak da ustvarite dinamično poslovno življenje s Harisom. Haris bo namreč z veseljem delil z vami svoje zavedanje energij, ki jih boste prinesli s seboj in jih predstavili s svojimi vprašanji.

S to zoom povezavo dostopate do vseh treh seminarjev.

Haris Omanovic je certificiran facilitator Access Consciousness®-a. Facilitira delavnice Temelji, 3 dnevne seminarje o telesih in napredne Joy of Business seminarje po vsem svetu.

Dobrodošli v sladko, radostno in navdihujoče življenje za katerega veste, da je mogoče!

Ta spletni seminar bo simultano preveden iz angleškega v slovenski jezik.

Za seminar se lahko registrirate kadarkoli. Prejeli boste posnetke preteklih seminarjev in povezavo preko katere se pridružite prihajajočim.

Da jo lahko spremljate potrebujete dve napravi: s prvo spremljate Harisa po spletu, z drugo pa poslušate prevod v vašem jeziku.

Med seminarjem boste imeli možnost spraševati po mikrofonu ali preko pogovora.

Prav tako boste prejeli posnetke, takoj ko bodo na voljo.

Čas & Datum
4, 12 & 25 junij 2019, ob 20.00h
Preveri čas v tvojem časovnem območju
Cena
140€

Lahko se REGISTRIRATE in PLAČATE preko prijavnice. Ko sta registracija in plačilo potrjena, boste prejeli povezavo z dostopom do delavnice na email. Bodite pozorni, da boste vpisali pravilen email naslov v prijavnico. Z vpisom osebnih podatkov se strinjate, da ste se seznanili z našo politiko o varovanju podatkov: Privacy Policy

  • Price: 120,00 €
  • Z vstavljanjem vaših osebnih podatkov se strinjate, da ste seznanjeni z našo izjavo o zaščiti podatkov

datum

Jun 04 2019

cena

140€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP