Čarovnija posla za najstnike Online seminar z Haris Omanovic

Date

Maj 11 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

15€

This post is also available in: Hrvaški Angleščina Francoščina Nemščina Greek Hebrejščina Madžarski Italijanski Makedonski Portugalščina ( Brazilija ) Ruščina Španščina

Poskušaš delati posel kot odrasli?

Se poskušaš naučiti, kaj so drugi počeli v preteklosti, iz njihovih izkušenj?

Ali meniš, da je za uspeh v poslu potrebno veliko let, da pridobiš znanje, verodostojnost in legitimnost? Kaj, če zaupaš svojim nagonom in se naučiš slediti energiji?

“Kaj, če ti že imaš način, kako vedeti, kako razvijati in vzdrževati podjetje?”

Dobrodošli v Čarovniji posla za najstnike, Haris Omanović je začel svoje poslovanje že v mladih letih, zdaj pa potuje po svetu in daje mojstrske seminarje ljudem in jim pomaga uspeti v njihovem podjetju in življenju.

Zato pridi in se nam pridruži na raziskovanju kaj je možno zate!

Ta seminar je na voljo v angleškem jeziku in je lahko na voljo tudi v vašem jeziku. LAHKO ZAGOTOVIMO PREVOD v kolikor je vsaj 1 prošnja/prijava v jeziku, ki je na voljo vsaj 48 ur pred pričetkom seminarja.

Da boste sledili seminarju potrebujete dve napravi: ena je da vidite Harisa online in druga da slišite prevod v vašem jeziku.

Med seminarjem boste lahko zastavili vprašanja preko mikrofona ali klepeta.

Prejeli boste tudi posnetke seminarja takoj ko bodo na voljo.

Prosim, preverite tudi svoja nabiralnika za vsiljeno pošto in promocije!

Rezervacija tega razreda

Za PRIJAVO in PLAČILO izpolnite obrazec za prijavo. Ko bosta vaša prijava in plačilo potrjena, boste na elektronski naslov prejeli podatke za udeležbo na delavnici. 1 uro pred pričetkom seminarja boste prejeli opomnik z ZOOM povezavo, da se nam pridružite na seminar in poslušate prevod. Bodite pozorni, da boste v obrazec za prijavo vnesli pravilen elektronski naslov. Prosimo, preverite tudi nabiralnika za VSILJENO POŠTO in PROMOCIJE in zagotovite si, da prejemate naša sporočila v inbox in tako ne boste spregledali zoom povezave. Z vpisom svojih osebnih podatkov potrjujete, da ste seznanjeni z našo izjavo o varovanju podatkov.


The event is finished.

Date

Maj 11 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

15€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code
No event found!
No event found!
Scroll to Top