3 dnevni seminar o telesih s Harisom Omanovičem v Pragi

This post is also available in: Angleščina Nemščina Madžarski Ruščina Poljski Češčina

Kaj če je vaše telo kompas ali vodič do skrivnosti in čarobnosti življenja?

Seminar o telesih sta ustvarila Gary Douglas in Dr Dain Heer. Vodijo jih certificirani Body Class facilitatorji, s katerimi lahko raziskujete verbalne procese in delate s telesi, da odklenete napetosti, odpor in bolezni telesa z dinamičnim dvigom energije.

Ljudje, ki so se udeležili Accessovih 3-dnevnih seminarjev o telesih poročajo o dramatičnih spremembah oblike telesa, celotno lajšanje kroničnih in akutnih bolečin, kot tudi več lahkotnosti v razmerjih in z denarjem.

3 dnevni Accessov seminar o telesih odpre dialog in ustvari enost z vašim telesom, ter vam omogoči, da začnete s telesom uživati, namesto, da ga zlorabljate. Ko spremenite odnos do vašega telesa, se začnejo spreminjati prav vsa področja vašega življenja.

Ali imate talente in sposobnosti dela s telesi, katere še niste odklenili? Kaj vi veste o tem? Ali delate s telesi – kot masažni terapevt, kiropraktik, zdravnik ali medicinska sestra – in iščete način s katerim bi lahko še lažje zdravili svoje stranke?

Igrajte se z nami in začnite raziskovati komunikacijo in odnose s telesi, vključno s svojim lastnim, na veliko novih načinov.

Predpogoji
Access Bars® & Foundation
Čas in datum
15/11/19 – 17/11/19
Cena
GLOBAL PRICING AVAILABLE

Rezervacija tega razreda

Če želite rezervirati za ta razred, se morate najprej prijaviti na spletni strani Access Consciousness. Po registraciji boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o plačilu.

datum

Nov 15 2019 - Nov 17 2019

čas

CEST (Time Zones in Prague)
9:30 AM - 6:00 PM

cena

GLOBAL PRICING AVAILABLE

Location

Prague
Prague, Czech Republic
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

HOST

Dagmar Jachková
Phone
+420776720051
Email
[email protected]
Radka Shatori Bažantová
Phone
+420602371320
Email
[email protected]
REGISTER ON ACCESS NOW
X
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP