Онлајн Темелен курс со Харис Омановиќ

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Portuguese, Brazil Hungarian Russian Croatian Italian Turkish Czech Romanian Arabic

Дали е време е да заапочнете да го живеете животот на свој начин?

Темелниот клас како вие да создадете темел за креација на различна реалност за вас, каде да започнете да ги растурате ограниченостите од кои фукциониравте до сега.
Регистрација на

За да нештата ве ограничуаат, вие мора да фунционирте од некој облик на анти-свесност или несвесност . Свесноса вклучува се и ништо не просудувач оди над поларитетите на оваа реалност каде секогаш бараме што е исправно што е погрешно, во дозолувањње, благодарност, избор, можности, доприос и прашање што е наисина возможно.

На Темелниот вие ќе започнете да ги согледувате точките на гледање кои ве ограничуваат и штода промените што би ви дозволило да функционирате од простор на повеќе свесност , каде што поќе нема да бидете ефект на оваа реалност.
Ако може да изберете нешто што би било тоа?

If you could choose anything, what would it be?

Foundation with Haris Omanovic
Prerequisites
Access Bars®
Date Classe
02/04/20 – 05/04/20
Price
GLOBAL PRICING AVAILABLE

Booking this class

To book for this class you must first register on the Access Consciousness website. Following registration you will receive an email with payment information. This class is available in English and could also be available in these languages: Arabic, Czech/Slovak, Dutch, French, German, Greek, Italian, Japanese, Macedonian, Portuguese, Spanish, Slovenian, Turkish. IT IS POSSIBLE TO PROVIDE TRANSLATIONS if there is a request at least 48 hours before the class. For that, please contact our team: [email protected]

 

The event is ongoing.

Date

Апр 02 2020 - Апр 05 2020

Time

Check your time zone
10:00 AM - 6:00 PM

Cost

GLOBAL PRICING AVAILABLE

Location

Online
on ZOOM
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

HOST

Katja Telič
Phone
00386 40 504 127
Email
[email protected]
REGISTER ON ACCESS NOW
X
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP