Манипулација со пари

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Portuguese, Brazil Hungarian Russian Hebrew Croatian Italian Japanese Turkish Polish Czech Dutch Romanian Greek Slovak

Пари! Пари! Пари!

Дали е сега време да си признаете колку забавно се ова може да биде. Вие и парите?
Дали сте биле како Др. Џекил и Г-дин Хајд со парите?

Дали имате било какво партнерство со парите?
Време е да научите да манипулирате со пари?

Како да манипулирате со пари? Подобро отколку да бидете манипулирани од нив?

Што ако тоа може да биде лесно и ЗАБАВНО?

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот. Во спротивно доколку закасните со регистрацијата, ќе Ви биде испратена снимка со превод по завршување на семинарот.

За да го пратите семинарот потребни Ви се два електронски уреди: еден за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на семинарот ќе можете да поставувате прашања со вклучување на микрофон или да ги напишете во полето за разговори.

Исто така во најбрз можен рок ќе Ви биде испратена снимка од семинарот веднаш штом биде готова.

Time & Date
31/03/2020 02:00pm CET
Check your timezone
Price
35€

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ И ПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација и уплата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.

Date

Мар 31 2020

Time

CET Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

35 EUR

Location

Online
on ZOOM
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
X
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP