Твојата магија

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Hungarian Russian Croatian Japanese Turkish Czech Dutch

Дали знаеш што имаат заедничко универзумот, животот и оваа планета?
Тебе! 😉

Магијата заполнува со тебе Прекрасно битие
Дали сега е време да ја разоткриеш твојата магичност? Да си ја потврдиш магичноста која ја носиш во себе?

И да си играш со неа максимално? Дури и во оваа реалност? 😉

Нека започне магијата мои пријатели, Ве поканувам да ми се придружите на мене и мојот тим на овој семинар во 2 дела, да ги разоткриеме, расплетеме, потврдиме, израснеме и употребиме придобивките кои секогаш ни биле достапни: Нашата Магичност!

Земјата, Универзумот и Иднината Ве повикуваат!

Со овој линк присуствувате и на двата дела:

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

Добре дојдовте во светот на слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно!

Овој online семинар ќе биде симултано преведен од Англиски на Македонски јазик.

Слободно може да се регистрирате во било кое време, ќе ги добиете снимките од изминатите обуки како и линк да се придружите на обуките кои претстојат.

За да го следите семинарот потребни Ви се два уреди: еден на кој што ќе можете да го гледате Харис во живо и уште еден на кој што ќе може да го слушате преводот на Македонски јазик

За време на семинарот че можете да поставувате прашања во полето за разговор или на микрофон.

Исто така ќе ги добиете и снимките од семинарите штом бидат подготвени.

Време и датум
Цена
110€

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ И ПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација И уплата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.

Magic of You - 2 parts Online Class 27. & 28.12.

 • Price: 110,00 €
 • With inserting your personal data you agree that you are familiar with our data protection declaration
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Дек 27 2019

Time

CET Check your timezone
1:00 PM - 2:15 PM

Cost

110€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP