Креирање Волшебни Телесни Семинари

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Portuguese, Brazil Hungarian Russian Hebrew Croatian Italian Japanese Turkish Czech Romanian

Дали сте запознаени со магијата на Access Consciousness со телата?

Дали сте учествувале/посетиле семинар за Телесни процеси или 3-ро дневен семинар за Телото и едноставно сега знаете дека тоа е тоа?

Дали можеби Вие сте еден од оние магични фасцилитатори за Телесни процеси кои се некаде во светот?

Доколку барем еден од одговорите на овие прашања е потврден, регистрирајте се и придружете ни се на бесплатниот online семинар за да откриете како да станете успешен фасцилитатор на Телесни процеси и да креирате Магични семинари за Телата!!!

Семинарот е бесплатен, со превод на Македонски и е предобар, прелесен и пребрз за Вас за да ја креирате сопствената магија по завршување на семинарот

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

За да ја пратите обуката потребни Ви се два електронски уреди: еден за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња!

Цена
бесплатно учество

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација се потврди ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.: Privacy Policy

Sorry. This form is no longer available.

Date

Окт 16 2019

Time

2:00 PM - 3:00 PM
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP