МААГИЈА НА БИЗНИСОТ – ГОДИШНА АВАНТУРА СО ХАРИС ОМАНОВИЌ

This post is also available in: en sl fr es de hu ru he zh-hans hr pl cs id sk

Дали сте заинтересирани да правите Магија со Бизнисот?

Дали сакате да примите Магија од Бизнисот?

Што доколку можете да примите совети од човек кој што создал Бизнис и го развива насекаде низ светот додека напредува и ужива 100% во тоа што го работи?

Како го создаде неговиот Бизнис? Кои алатки ги употребува? Како беше кога за прв пат започна?
Дали е возможно да направите скок и да го развиете Вашиот Бизнис со целосна леснотија, радост и слава?

Што доколку и Вие може да откриете што може да правите со Бизнисот исто така? На Ваш начин?

Дали имате Магија во Вашиот Бизнис и Бизнис во Вашата Магија?

Дозволете да Ви помогнам, Вашиот одговор е секако ДА, придружете ни се за заедно да се откриете себеси и што можете да направите со тоа себеспознавање 🙂

На оваа едногодишна програма, Харис секој месеќ ќе го споделува со вас своето искуство и алатки со кои креирал преку границите на кои што не учи оваа реалност за Бизнисот, откривајќи ја Магијата во секојдневното креирање и создавање од, за и со Бизнисот.

Придружете ни се со Вашите прашања.. Оваа програма не е создадена за да ја слушате пасивно, туку за да го создаваме и креираме динамично Вашиот Деловен живот заедно со Харис. Харис е нетрпелив со Вас да го сподели сето она за кое што е свесен и кое што го знае низ сите енергии кои што ќе ги донесете и ќе се појават во текот на семинарите преку Вашето присуство, активност и прашања.

Харис веќе Ве повикува да бидете повеќе од тоа што сте и на повеќе Волшебност! Отворете ги очите:)
Цената за еден семинар е 55 евра…. Иииииии…… Тадамммм!!!! Доколку одберете да се придружите на целата едногодишна програма и да се посветите комплетно на играње со Вашата волшебност, тоа задоволство ќе Ве чини 264 евра за целата година. На тој начин Вие заштедувате 396 евра!!! Невозможно??? Тоа е Второто име на Харис 🙂

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој држи различни семинари како што се: 3ри дневен семинар за Телесни процеси (Body Procesess), 4ри дневен Фундаметален семинар (The Foundation) и Напреден семинар за Радост во бизнисот насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Оваа обука ќе биде преведена симултано од Англиски на Македонски.

За да ја пратите обуката потребни Ви се два електронски уреди: една за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на обуката ќе можете да поставувате прашања кои можете да ги напишете на платформата за разговори.

Исто така секој учесник на обуката добива снимка од истата во најкраток можен рок по завршување на обуката.

Одбирам да бидам дел од едногодишната Бизнис програма на Харис исполнета со разиграност и волшебност. Програмата започнува на 25-ти септември, а оваа година продолжуваме со семинари и на 23-ти октомври, 27-ми ноември и 17-ти декември.

Цена
264€

Се приклучувам на семинарот на 25.09.2019 година во 14:00 CET

Цена
55€

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ и УПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом уплатата и регистрацијата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на формуларот се согласувате дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци: Privacy Policy

 • With inserting your personal data you agree that you are familiar with our data protection declaration
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Сеп 25 2019

Time

Check your timezone
2:00 PM

Cost

264€ Yearly / 55€ Single Class
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38631290578
Email
[email protected]
Register
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP