Магијата на телата

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Portuguese, Brazil Hungarian Croatian Italian Japanese Turkish Czech Greek

Бесплатен online семинар со Харис Омановиќ

Дали магијата е дел од твојот речник кога станува збор за телата/ Кога станува збор за твоето тело?

Не секогаш е првото нешто кое Ви доаѓа на ум, нели? 🙂

Што доколку сте желни да ги одучите сите дефиниции и сега веднаш научите дека магијата е дел од Вашиот живот?

Дали би сакале да започнете да гледате колку многу магија има околу Вас? Дека можеби едноставно не ја препознавате сеуште?

Што доколку движењето на раката е магија? Што доколку секој здив е магија? Што доколку одењето е магија, зборувањето е магија и слушањето е магија?

Што доколку сите нешта за кои се способни нашите тела се магија?

И што е уште повеќе од тоа? Што е Магија на Телата?
Дали сакате да го откриете она што некои можеби го нарекуваат мистерија?

Јас со задоволство ќе го започнам ова патување со Вас

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот. Во спротивно доколку закасните со регистрацијата, ќе Ви биде испратена снимка со превод по завршување на семинарот.

За да го пратите семинарот потребни Ви се два електронски уреди: еден за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на семинарот ќе можете да поставувате прашања со вклучување на микрофон или да ги напишете во полето за разговори.

Исто така во најбрз можен рок ќе Ви биде испратена снимка од семинарот веднаш штом биде готова.

 

Цена
0 евра

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација се потврди ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса.

Body Magic - 18.02.2020

 • With inserting your personal data you agree that you are familiar with our data protection declaration
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Фев 18 2020

Cost

FREE
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

Upcomming Events

No event found!
TOP