50 бои на злоупотреба

This post is also available in: English Slovenian French Spanish German Portuguese, Brazil Hungarian Russian Hebrew Croatian Japanese Turkish Czech Dutch

Каква тема во денешно време….

Без разлика каква е. Финансиска, Емотивна, Психичка, Телесна, Сексуална….. Дали постои некој кој што не поминал низ барем еден вид на Злоупотреба?

Одговорот е НЕ!:)

И можам да Ви го кажам тоа затоа што Ве познавам! Моооооламмм?

Дали Ве обвинувам сите дека сте Злоупотребувачи?! Да! Зошто да не?

Затоа што најголемиот наш насилник кој што постои во светот сме самите ние! ТОЧКА!

Никој од Вас не се злоупотребува себеси нели? 🙂

Така што дали сега е времето да преминеме преку 50 бои на Злоупотреба Прекрасни битија?

Јас со задоволство ќе го започнам ова патување со Вас

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот.

За да го пратите семинарот потребни Ви се два електронски уреди: еден за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на семинарот ќе можете да поставувате прашања со вклучување на микрофон или да ги напишете во полето за разговори.

Цена
35€

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ И ПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација и уплата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.: Privacy Policy

Date

Фев 19 2020

Cost

35€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code

Upcomming Events

No event found!

TOP