Моќта на сексот – 3 Part

 • Chinese (Simplified)
 • Croatian
 • Czech
 • Dutch
 • English
 • French
 • German
 • Greek
 • Hebrew
 • Hungarian
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese, Brazil
 • Romanian
 • Russian
 • Slovenian
 • Spanish
 • Turkish

Date

Мај 27 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

80€

This post is also available in: Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Portuguese, Brazil Romanian Russian Slovenian Spanish Turkish

Што и да очекувате, јас веднаш можам да ви кажам дека тоа е многу повеќе. Тоа е сексот е Моќ

Дали сте фантазирале за тоа што сексот мож да биде, што може да креира?

Дали сте ја наметувале спиритуалноста на сексот врз вас отколку што навистински сте го живееле и сте ги исполнувале вашите клетки со таа неверојатна креативна енергија? Во сите области о вашиот живот, почнувајќи со вашето тело?

Што ако моќта на сексот сега би биде разоткриена? Што ако би можле да бидете ако креирате од тој простор?

Што ако тоа веќе го имате? Што ако тоа веќе сте?

Придружете ни се, добродојдена нека е оваа неверојатна исхранувачка енергија, интензивна и огнена енергија о вашиот живот и вашео тело!

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Слободно регистрирајте се кога ќе бидете во можност, кога и да се регистрирате ќе добиете снимка од изминатите обуки и линк да се приклучите на претстојните обуки.

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот. Во спротивно доколку закасните со регистрацијата, ќе Ви биде испратена снимка со превод по завршување на семинарот.

За да ја пратите обуката потребни Ви се два електронски уреди: една за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на обуката ќе можете да поставувате прашања кои можете да ги напишете на платформата за разговори.

Исто така секој учесник на обуката добива снимка од истата во најкраток можен рок по завршување на обуката.

Booking this class

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ И ПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација и уплата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.


The event is finished.

Scroll to Top