Играње со инвестиции

Date

Јун 22 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

250 €

This post is also available in: Arabic Chinese (Simplified) Croatian Czech English French German Hungarian Portuguese, Brazil Romanian Russian Slovenian Spanish Turkish

Уморни сте да бидете само вработен? Дали сте во потрага за нови начини да го креирате Вашиот живот? Добредојдовте на новиот онлајн семинар: Играње со инвестициите.

Дали мислите дека однапред Ви се потребни пари за да ги инвестирате? Дали сте ги набљудувале луѓето како Ворен Бафет и сте се прашувале како го постигнале нивниот успех? Дали се уште сметате дека е потребно да бидете математички и финансиски гении за да креирате повеќе преку инвестициите?

Што ако можете да ги добиете правилата и да играте околу нив за да инвестирате и да создадете Ваш живот на поразличен начин?

Дали сега е време за да го превземете водството и да се охрабрите себеси да достигнете ново ниво? Дојдете ни придружете ни се..вредни сте за тоа!

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој ги фасцилитира 4ри дневниот Фундаметален семинар (The Foundation), 3-ри дневниот семинар за Телесни процеси (Body Procesess) и Семинарот насловен како „Креирање на милиони“ насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот. Во спротивно доколку закасните со регистрацијата, ќе Ви биде испратена снимка со превод по завршување на семинарот.

За да ја пратите обуката потребни Ви се два електронски уреди: една за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на обуката ќе можете да поставувате прашања кои можете да ги напишете на платформата за разговори.

Исто така секој учесник на обуката добива снимка од истата во најкраток можен рок по завршување на обуката.

Booking this class

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ И ПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом Вашата регистрација и уплата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Ве молиме да ги проверите и промотивните и „spam“ сандачиња доколку по регистрацијата не добиете повратна порака во „inbox“ сандачето. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на апликацијата за регистрација и внесување на Вашите лични податоци значи дека се согласувате и дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.


The event is finished.

Date

Јун 22 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM - 3:15 PM

Cost

250 €
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]

Location

Online
on ZOOM
QR Code
No event found!
Scroll to Top