Земјата Ве повикува

 • Chinese (Simplified)
 • Croatian
 • Czech
 • Dutch
 • English
 • French
 • German
 • Greek
 • Hebrew
 • Hungarian
 • Indonesian
 • Italian
 • Japanese
 • Polish
 • Portuguese, Brazil
 • Slovak
 • Slovenian
 • Spanish
 • Turkish

Date

Сеп 23 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM

Cost

35€

This post is also available in: Chinese (Simplified) Croatian Czech Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Polish Portuguese, Brazil Slovak Slovenian Spanish Turkish

Што е Земјата…. Кој е нејзиниот подарок?

Што сте Вие? Кој е Вашиот дар?

Што сте заедно со Земјата, што не сте како самостојна единка? Кој дар? Кој капацитет? Која свесност? Која магија?

Дали сте одлучиле во некој миг од животот дека ќе останете на Земјата само привремено? Што таа одлука креира во Вашиот живот, во Вашето тело?

Дали Земјата те повикува и тебе? Дали сега е време да започнете да создавате и уживате на и со оваа прекрасна планета?
Што доколку Земјата Ве поканува да направите нешто сосема поразлично? Што ако може заедно да го истражите тоа?

Придружете ни се заедно да си играме со планетата Земја преку нашите Online семинари!

На оваа едногодишна авантура, Харис Ве поканува да откриете како да максимално да си играте со Земјата. Како да се впуштите и да и се посветите на Земјата во целост, да си играте, примате, знаете, бивате и како да ги перцепирате и примате сите подароци, капацитети, таленти, способности, убавини, величенствености, радости, слава, леснотија и се останато што можете да бидете во заедништво со нашата неверојатна планета Земја. Ајде да создадеме и креираме поразлична иднина со и за Земјата. Сега е времето да се отвориме кон нешто сосема поинакво надвор од границите на оваа реалност.

Придружете ни се со Вашите прашања.. Оваа програма не е создадена за да ја слушате пасивно, туку за да го создаваме и креираме динамично со Земјата, заедно со Харис. Харис е нетрпелив со Вас да го сподели сето она за кое што е свесен и кое што го знае низ сите енергии кои што ќе ги донесете и ќе се појават во текот на семинарите преку Вашето присуство, активност и прашања.

Харис Омановиќ веќе Ве поканува заедно со него да се поврзете повеќе со Земјата!:)

Харис Омановиќ е сертифициран фасцилитатор и предавач за Access Consciousness®. Тој држи различни семинари како што се: 3ри дневен семинар за Телесни процеси (Body Procesess), 4ри дневен Фундаметален семинар (The Foundation) и Напреден семинар за Радост во бизнисот насекаде низ светот.

Добредојдовте во слаткото, радосно и инспиративно живеење кое знаете дека е возможно.

Овој семинар се води на Англиски јазик и може да биде преведен и на Македонски јазик. МОЖЕМЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ ПРЕВОД доколку има барем 1 регистриран учесник кој при регистрација бира превод на Македонски јазик најдоцна еден ден пред семинарот. Во спротивно доколку закасните со регистрацијата, ќе Ви биде испратена снимка со превод по завршување на семинарот.

За да го пратите семинарот потребни Ви се два електронски уреди: една за да го гледате Харис Омановиќ во живо и уште еден за да го слушате симултаниот превод во живо на Македонски.

За време на семинарот ќе можете да поставувате прашања кои можете да ги напишете на платформата за разговори.

Исто така секој учесник на семинарот добива снимка од истиот во најкраток можен рок по завршување на обуката.

Booking this class

Можете да се РЕГИСТРИРАТЕ и УПЛАТИТЕ со пополнување на формуларот за пријавување. Штом уплатата и регистрацијата се потврдат ќе добиете линк кој води до платформата за семинарот на Вашата електронска адреса. Бидете внимателни кога ќе ја пополнувате апликацијата и проверете ја точноста на Вашата електронска адреса. Со пополнување на формуларот се согласувате дека сте запознаени со нашата Декларација за чување на податоци.


 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Сеп 23 2020

Time

Check your timezone
2:00 PM

Cost

35€
Haris Omanovic

FACILITATOR

Haris Omanovic
Phone
+38640504127
Email
[email protected]
QR Code
No event found!
No event found!
Scroll to Top