Joy of Business s Harisom v Ljubljani

Je že čas za avanturo posla in življenja?

Joy of Business seminarji so totalno odklepanje kreiranju življenja in posla onkraj vsega, kar ste si sploh lahko predstavljali.

Gre za zelo transformativne seminarje z ogromno neverjetnimi in osvobajajočimi verbalnimi procesi, ozaveščanji in spremembami.

Skupaj sta jih razvila Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, in Simone Milasas, Accessova svetovna koordinatorica. Sproti pa se seminarji nadgrajujejo z najnovejšimi Accessovimi procesi in orodji.

Skozi Joy of Business seminarje postanemo sprememba v kreiranju svojega življenja, odpremo se prejemanju, odpremo se sokreiranju z ljudmi, dovolimo si imeti denar in ga začnemo uporabljati za kreiranje še več. Kaj če je posel lahko lahkotnost? Kaj če je posel lahko totalna radost?

Kakšen kreator lahko postanete v vašem življenju? Kaj je mogoče kreirati z ljudmi? Koliko denarja bi lahko imeli? Je zdaj čas?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo.

Tokrat v torek, 26. decembra, imamo seminar Access Business 101, ki je enodnevni seminar.

KDO JE HARIS? Haris Omanovič, voditelj delavnic Joy of Business in certificirani facilitator Access Consciousness, je podjetnik že več kot desetletje z izkušnjami v prodaji, marketingu, medijih, storitvah in financah. V zadnjih šestih letih pa se ukvarja predvsem z vodenjem delavnic osebne rasti, life-coachingom. Skupaj z udeleženci svojih delavnic, osebnih srečanj in na seminarjih, ki se jih udeležuje po celem svetu, raziskuje, kaj vse je lahko življenje, kaj vse smo lahko s telesom, z drugimi ljudi in kaj vse lahko še skreiramo. Zanima ga življenje onkraj vsega znanega in predstavljivega. Vedno znova raziskuje nedojemljiv način življenja in življenje onkraj dosega domišljije.

Udeležence njegovih delavnic spodbuja, da začnejo živeti življenje po svoje, da postanejo vir kreiranje novega in kreirajo svojo realnost na vseh področjih življenja.

Z life-coachingom se je začel ukvarjati, zato da bi pomagal ljudem in spremenil svet. Zdaj to počne, ker je to njegova največja radost. Njegovo življenje je preprosto neskončno raziskovanje življenja, naših možnosti in zmožnosti.

Seminarji Joy of Business so mu način, kako trenutno najbolj uresničuje sebe in so uresničitev sanj, ki si jih ni upal niti sanjati. Skupaj z drugimi ljudmi po celem svetu odkriva, kakšna radost kreiranja in življenja smo lahko.

Kaj vse smo še lahko, kar si nismo mogli niti predstavljati? Vabljeni v raziskovanje, kakšen čudež je lahko življenje.

Termin: Torek, 26. december od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 360 eur; ponavljanje je 70% cene

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Joy of Business 101 with Haris Omanovic in Ljubljana, Slovenia

Is now the time for adventure of business and living?

Joy of Business classes are totally unlocking you to create a life and business beyond anything you could ever imagined possible.

These are life-changing classes with enormous amount of incredible verbal processes that give you a way more freedom, new awarenesses and possibilities.

These classes were created by founder of Access Consciousness, Gary Douglas and Access worldwide coordinator Simone Milasas and are continuously upgraded with the very latest processes and the tools.

The purpose of 101 and 102 JOB classes is to become the catalyst for change in creation of your life, open up for receiving, start co-create with people, allow yourselves to have money and start using money to create greater. What if business can be total ease? What if business can be total joy? What if business can be an adventure?

Joy of Business classes opens us up to a new way of creating life and business, your way!

What can you create in your life and business? What is possible to create with others? How much money could you have? Is now the time?

Date: 26 December, 10.00 AM – 6.00 PM
Location: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Price: 360 eur; repetition is 70% of the price

Registration: team@haris.si ali 040 504 127.

Kako ti lahko Joy of Business razburka življenje?